Страсбург – Дижон неделя, 07 Януари

Двубоят между Страсбург – Дижон ще се проведе на 07 януари (неделя) от 15:15 часа в среща от Купата на Франция. Това е сблъсък в Лига 1, тъй като Страсбург ще бъде домакин на Дижон в 64-ти кръг от Купата на Франция.

Коефициентът за победа на Страсбург е 2.10. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20Залози за това Дижон да победят се приемат със ставка 3.75.

Страсбург – Дижон: Двубой Статистика

У дома или далеч Дижон има само 1 победа над Страсбург в 7 мача. По-рано този сезон отборите завършиха с равенство 1-1 в Дижон. Дижон не е победил Страсбург в Stade de la Meinau този век.

Страсбург – Дижон: Прогноза

Смятаме, че Страсбург държи ключовете за този мач и може да започне поверително. Тяхната цел ще бъде да влязат наполовина с предимство. Това устройство традиционно има много малко точки за резервация, но за съжаление няма пазар за тази игра, но ще проверим отново за финала на Ligue 1 тази година. Основният залог тук е да видим домакините, които печелят в полувремето.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

bet365bg
Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.
Автор: Бет – БГ / Bet – BG