Страсбург – Монпелие неделя 29 Септември

Двубоят между Страсбург – Монпелие ще се проведе на 29 септември (неделя) от 16:00 часа в среща от Лига 1 на Франция. Монпелие победи Ним с 1:0 в средата на седмицата, когато отскочи до десета позиция в таблицата. Монпелие имаха стабилен старт на кампанията с три победи в своите откриващи седем мача.

Коефициентът за победа на Страсбург е 2.40. Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Монпелие е 3.10. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера

Страсбург – Монпелие: Статистика Н2Н

Лил са вторият най-добър отбор в лигата по създаване на шансове, когато играят у дома, но далеч от Стейд Пиер-Маурой те бяха съвсем различна страна с три поражения и равенство в последните си четири мача като гост.

Страсбург – Монпелие: Прогноза

Монпелие са в много по-добра форма от Страсбург напоследък, но елзаците са много по-добри у дома, отколкото Ла Пайалде е като гост, така че виждаме тези отбори да се борят, като очакваме крайният резултат да бъде в полза на домакините.
bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Liga1 само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 League 1 можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com