Страсбург – Париж Сен Жермен bet365

Двубоят между Страсбург – Париж Сен Жермен ще се проведе на  2 декември (събота) от 18:00 часа в среща от Лига 1 на Франция. ПСЖ са прекрасни този сезон, а Страсбург ще бъде окуражен от факта, че последните 4 мача са без загуба у дома, като последният им мач в средата на седмицата завърши с 0: 0 в тежка битка с Каен.

Коефициентът за победа  на Страсбург е 15.00  Равенството в сблъсъка е оценено на 8.00Залози за това   ПСЖ да победят се приемат със ставка 1.16 .

Страсбург – Париж Сен Жермен:  Двубой Статистика

Поради това, че Страсбург  бе в Лига 2  отборите не са се срещали в лигата от 2008 г., когато ПСЖ спечели срещата с 2-1.

Има 50% вероятност да видим и двата отбора да вкарат, а в последните 3 мача на това място и двата отбора вкараха гол.

Прогноза

Страсбург не са се срещали с ПСЖ откакто започна трансформацията на парижани, но ПСЖ е фавотита на букмейкърите с шанс да спечели този мач. Те имат качество навсякъде в полето, а Страсбург ще се борят най- много за точка, ПСЖ ще намери своя път към вратата на противника и и ако го направят по-рано, можем да ползваме тази опция за залог.

Хендикап: ПСЖ да спечели и да вкара първи гол
Полувреме / Краен резултат: ПСЖ / ПСЖ

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

bet365bg
Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.
Автор: Бет – БГ / Bet – BG