Ст Етиен – Страсбург 13 Февруари BET-BG.com

Двубоят Ст Етиен – Страсбург от Лига 1 на Франция ще се проведе на 13 февруари (сряда) от 20:00 часа. В средата на седмицата има двa мачa от Лига 1 и ние ще се съсредоточим върху този ранен старт в сряда, където Сен Етиен на 6-то място ще поеме Страсбург, който сега е на 9-то място.

Коефициентът за победа на Ст Етиен е 1.95. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Страсбург е 4.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ст Етиен – Страсбург: Статистика Н2Н

Сент Етиен не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Вахби Казри има повече жълти картони (7) от всеки друг играч на Сент Етиен. Стефан Митрович е с 8 за Страсбург.
Вахби Казри е голмайстора на Сент Етиен с 12 гола. Lebo Mothiba има 7 гола за Страсбург.

Ст Етиен – Страсбург: Прогноза

В този мач има стойност, която трябва да имаме и ние ще изберем да видим победа в залата. Страсбург е спаднал на няколко места само защото не са се представили добре в последния си мач срещу Анже.

Но Страсбург е много силен отбор, който може бързо да се върне назад и да се опита да премахне това поражение. Техният скорошен рекорд е прекалено добър, за да се игнорира. Ние също ще се опрем история и не очакваме твърде много цели тук. Минимални залози за този мач.

Официални спонсори на Лига 1 са: TAGHeuer.  bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG