Сувон Блууингс – Улсан Хюндай bet365

Двубоят между Сувон Блууингс – Улсан Хюндай ще се проведе на 16 май (сряда) от 14:00 часа в среща от Шампионската лига на Азия. Улсан и Сувон Блууингс са готови за срещата в Корея през последните 16 кръга на най-елитния футболен турнир в Азия.

Коефициентът за победа на Сувон Блууингс е 2.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20Залози за това Улсан Хюндай да победят се приемат със ставка 4.20Вижте ТВ Програма за мача тук.

Сувон Блууингс – Улсан Хюндай: Двубой статистика

От 2015 г. Улсан имаше по-голям успех в статистиката, за да се сблъска със Сувон, тъй като отбелязаха пет победи. Не видяхме гостуващия отбор да спечели победа в последните пет мача. Тълпата обикновено не може да се наслаждава на много голове, когато тези две страни са изправени един срещу друг.

Сувон Блууингс – Улсан Хюндай: Прогноза

Въпреки че домакините са играли по-добре в домакинството, инерцията е от страна на посетителите и те биха могли да се измъкнат с равенство. Улсън претърпя само едно поражение в Суон през последните пет пъти.

Това също трябва да бъде един от тесните сблъсъци на осемте финала и двете страни ще бъдат по-фокусирани върху предотвратяването на грешките в гърба. Мачът трябва да остане под 2.5 маржа според последната си форма и традицията.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионската лига на Азия са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: Allianz, Karcher, Nikon, QNB.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG