Суонзи – Брентфорд 17 Февруари bet365

Двубоят Суонзи – Брентфорд от FA Cup ще се проведе на 17 февруари (неделя) от 18:00 часа. Лебедите не са в съответствие с представянето си през този сезон, тъй като седят в средата на класацията.

Коефициентът за победа на Суонзи е 2.70. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Брентфорд е 2.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Суонзи – Брентфорд: Статистика Н2Н

Брентфорд не е побеждавал в последните си 5 мача срещу Суонзи.
Като домакин, Суонзи не е губил от Брентфорд в последните 4 срещи помежду им.
Суонзи не са губили в последните 5 свои домакинства.

Суонзи – Брентфорд: Прогноза

Домакините ще излязат победители, тъй като притежават качествени играчи от своя ранг. И двете страни са добри в атаката, тъй като те вкараха голямо количество голове. Това ще бъде открита игра, и двата отбора ще получат шансове и в двете половини на терена. Домакинът ще се класира за следващия кръг.

Суонзи има повече опит от опонентите си, тъй като останаха във Висшата лига за последните няколко години. Отборът ще се бори и ще даде шанс на опозицията. Отбора домакин ще отбележи 2 гола и ще се класира за следващия етап.

Официални спонсори на EFL Cup са: mitre, Ginsters, EA sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG