Суонзи – КПР вторник 11 Февруари

Двубоят между Суонзи – КПР ще се проведе на 11 Февруари (вторник) от 21:45 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. Суонзи не успя да прекъсне безпроблемното си представяне през уикенда, тъй като загуби срещу Дарби. Вече минаха три мача, откакто уелската страна спечели три точки.

Коефициентът за победа на Суонзи е 1.95Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на КПР е 3.80. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Суонзи – КПР: Двубой Статистика

Като домакин, Суонзи не е губил от КПР в последните 7 срещи помежду им.
Андре Аю е голмайстора на Суонзи с 10 гола. Eberechi Eze има 10 гола за КПР.
КПР са в серия от 4 поредни загуби.

Суонзи – КПР: Прогноза

Суонзи не е имал власт у дома си през този сезон, въпреки че последните им усилия предполагат, че те могат да се справят добре срещу незащитна опозиция на QPR в защита. В залаганията „Суонзи да победи и над 1,5 гола“ се откроява като подходяща опция. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на mobilebet365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 EFL Championship можете да прочетете на нашата bet страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com