Суонзи – КПР 29 Септември

Двубоят Суонзи – КПР от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 29 септември (събота) от 17:00 часа.  Лебедите най-накрая ще имат истинска възможност да получат три точки. Те ще трябва да играят срещу съперници в средата на класирането на стадион „Либърти“. 

Коефициентът за победа на Суонзи  е 2.30 .  Равенството в мача е оценено с 3.30.  Коефициентът за победа на Куинс Пак Рейнджърс е 3.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Суонзи – КПР: Статистика Н2Н

Като домакин, Суонзи не е губил от КПР в последните 6 срещи помежду им.
Оливър МакБърни е голмайстора на Суонзи с 4 гола. Eberechi Eze има 3 гола за КПР.
Суонзи са в серия от 4 поредни домакински срещи без победа.

Прогноза

Двата отбора трудно вкарват голове в началото на сезона, особено през последните няколко седмици. По този начин виждаме под 2.5 гола FT като най-доброто от опциите за залагания. 

Под 2.5 гола FT
Swansea City да поддържа чист лист

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Чемпиъншип са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове и Новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на EFL Cgampionship са  Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG