Суонзи Сити – Евертън 14 април

Двубоят между Суонзи Сити – Евертън  ще се проведе на 14  април (събота) от 17:00 часа в мач от Висшата лига на Англия.   Суонзи се завръща на стадион „Либърти“ след три последователни победи и се очаква да няма проблеми на свой терен срещу Евертън този уикенд.

Коефициентът за победа на Суонзи Сити  е 2.55. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.25. Коефициентът за победа на  Евертън е 3.10. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Суонзи Сити – Евертън: Статистика Н2Н двубои

  • Суонзи спечели 2 от последните 4 мача срещу Евертън, загуби 1 и изравни 1.
  • Единствената победа на Евертън през този период се случи, когато отборите се срещнаха на Goodison Park по- рано този сезон.
  • В четири от последните им 6 срещи и двата отбора успяха да отбележат. Но в 5 от 7-те постигнаха под 3 гола.
  • Лебедите са без загуба в последните четири домакински мача срещу Евертън във всички състезания, 2 победи и 2 равенства. Но карамелите победиха в три посещения преди това.

Прогноза

Суонзи нямат победа в последните си три мача, но всички от тях са гостувания и те все пак успяха да вземат т 2 точки от тях. У дома, те имат четири победи срещу отбори като Арсенал и Ливърпул.

Евертън спечели последния си мач в Стоук Сити, но това е само второто им пътуване през този сезон и загуби 9 от 16-те досега.

Имаме достатъчно основания да заключим, че домакинската победа е резултатът с най-голяма вероятност в мача от английската Висша лига тази събота.

От друга страна, карамелите са вкарали в 7 от последните си 10 мача във Висшата лига на всички места и в 8 от последните им 11 мача. Така че опциите и двата отбора да отбележат и над 2.5 гола са с много голяма вероятност.

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.  Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com