Супер дуел на „Стамфорд Бридж“

Челси приема Ман Юнайтед в неделя от 18:00 часа българско време в дербито на 9-ия кръг във Висшата лига. „Сините“ не познават вкуса на поражението в последните си десет мача с „червените дяволи“ във всички турнири. Челси търси продължение на добрата си серия срещу тима на бившия си наставник Жозе Моуриньо- Ман Юнайтед.

Залози за победа на Челси се приемат при коефициент от 2.25. Шансовете за успех на Ман Юнайтед са оценени на 3.60.

Челси преоткри формата си след неубедителните си изяви през септември, записвайки две победи от два мача за първенството от началото на този месец. Момчетата на Антонио Конте не допуснаха гол в тези две срещи съответно срещу Хъл (2:0) и шампиона Лестър (3:0).

Педро може да стартира на мястото на Вилиан, който пропусна мача с „лисиците“ заради семейна трагедия. Джон Тери се завръща, след като се пребори с травма в глезена. Диего Коща се очаква да бъде острието в атаката на домакините (2.30 да се разпише в мача).

Жозе Моуриньо се завръща на „Стамфорд Бридж“, където за последно беше уволнен като наставник на Челси. Той ще се опита да изведе Юнайтед до първа победа над „сините“ от октомври 2012 година насам.

Фил Джоунс е аут за гостите поради контузия, а Хенрих Мхитарян е готов за игра след прекарана травма, но е малко вероятно да започне като титуляр в неделя. Златан Ибрахимович почти сигурно ще води нападението на „червените дяволи“.

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само в bet365

Save