Сутиеска Никшич – ФК Астана bet365

Двубоят между Сутиеска Никшич – ФК Астана ще се проведе на 18 юли (сряда) от 21:00 часа в среща от квалификациите за УЕФА Шампионска лига. Сутиеска прекоси над 3500 мили, за да достигне до Казахстан в сблъсъка, в който черногорските шампиони бяха тежки аутсайдери преди седем дена.

Коефициентът за победа на Сутиеска Никшич е 4.50Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Астана е 1.70Вижте ТВ Програма за мача тук.

Сутиеска Никшич – ФК Астана: Двубой Статистика

Мачът, който беше изигран преди седем дни в Астана, бе само първата среща между тези два отбора.

Астана напълно доминираше в аферата от самото начало, тъй като имаше девет изстрела към вратата на Сутиеска за 90 минути.

Сутиеска Никшич – ФК Астана: Прогноза

Освен факта, че в момента имат много по-добро качество в своите редици, огромното предимство на Астана е конкурентната форма на играчите им, като се има предвид, че са в средата на сезона във Висшата лига. Астана има шест точки преднина класирането след 20 кръга на състезанието, като Kairat е единственият отбор, който евентуално би могъл да ги предизвика.

Астана изигра груповата фаза на Шампионската лига или Лига Европа през всеки от последните три сезона. Сутиеска, от друга страна, загуби четири и изравни един от петте мача в историята на своите изяви в квалификациите на Шампионската лига. Интересно е да споменем, че Сутиеска държеше Шериф на 1:1 с равенство от домакините в първия мач от своята UCL вратовръзка през 2013 г., за да претърпи 0-5 бедствие в обратната форма на своята почва.

Не бива да се шокираме да видим подобен сценарий този път. Астана са тежки фаворити и ние подкрепяме победата им с коефициент 1,70 тук. Астана да спечели с две или повече голове също е добър залог.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от УЕФА. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: PlayStation, Canon, Amstel, Ford, Nutella.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG