Съндърланд – Манчестър Юнайтед 09 април bet365

Двубоят от Висшата лига на Англия между Съндърланд (като домакини) и Манчестър Юнайтед ще се проведе на 09 април (неделя) от 15:30ч българско време.

Междувременно, коефициентът затова Ман Юнайтед да отбележи първото попадение във визитата на Съндърланд в неделя е 1.22. Залози затова да видим общо над 2.5 гола през първата част на двубоя на „Стейдиъм ъф Лайт“ се приемат със ставка 6.50.

Мениджърът на Ман Юнайтед Жозе Моуриньо за пореден път съжали публично за продажбата на Хавиер Ернандес – Чичарито. Според Моу мексиканският реализатор е щял да бъде изключително ценен на тима. Могъл е спокойно да вкара 20 гола за „червените дяволи“ през тази кампания.

Хавиер Ернандес бе трансфериран в Байер Леверкузен през лятото на 2015 г. за едва 7.3 млн. лири от бившия наставник на Юнайтед Луис ван Гаал. По време на престоя на Ван Гаал на „Олд Трафорд“ с клуба се разделиха още играчи. Като Дани Уелбек и Анхел ди Мария, а Моуриньо не спира да критикува тези решения на предшественика си.

„Имаме много добри играчи в състава, които умеят да създават положения, но те не са типичните “натурални убийци“. С начина, по който играем у дома и доминираме срещу съперниците Чичарито с лекота щеше да вкара 20 гола. Дори ако влизаше от пейката за 10-20 мин., той щеше да отбележи 20 попадения. Той е футболист с вродени голмайсторски качества“, коментира „Специалния“.

Ман Юнайтед е вкарал само 43 гола във Висшата лига от началото на сезона, а най-резултатният играч е Златан Ибрахимович (1.50 да открие резултата срещу Съндърланд) с 16 точни попадения. Ибра е единственият футболист в тима с двуцифрен актив в шампионата, а след него се нарежда Хуан Мата с 10 гола във всички състезания. Пол Погба е със седем, а Маркъс Рашфорд, Антони Марсиал и Уейн Рууни имат общо 19.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG