Сърбия вдига данъците за хазарта

Сърбия вдига данъците за хазарта.

Сърбия скоро може да обнови много аспекти от своята хазартна индустрия, ако законопроектът, въведен от националния министър на финансите Синиша Мали, оцелее в Народното събрание.

Законопроектът съдържа правила и контроли, свързани с предоставянето на хазартни услуги както онлайн, така и в наземните.

Според новия законопроект Сърбия ще наложи данъци върху онлайн спортните залагания и казино игрите от 5% от брутните приходи по всички вертикали до 15% за спортни залагания и 10% за други цифрови хазартни продукти.

Сръбското министерство на финансите обясни, че залагането на продукти ще бъде подложено на по-висока данъчна ставка, тъй като 75% от оборота за спортни залози идва от онлайн залагания, докато само 25% от оборота на играта идва от онлайн игри.

bet365 poker bonus 365 bet-bg.com бет365 покер бонус

Следвайте всички актуални новини и оферти за bet365 poker само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet-bg

Вземи НОВ БОНУС за bet365 poker. За да се вземе бонуса е нужно да се направи bet365 poker регистрация.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 poker предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Получавате бонус с Vegas в бонуса за нови играчи на bet365 New Player Bonus. Запознайте се с най-новите incognito игри на Vegas в google search bet365 с впечатляващ 100% бонус за нови играчи. С бонуса „Нов играч“ можете да дадете тласък на баланса си. Както и да се възползвате от възможността да разгледате фантастичния ни набор от топ събития и новини.

Вземи bet365 poker bonus като посетите линка за вход/регистрация. Изтегли безплатно мобилното приложение на bet365 poker mobile app download (Android & iOS).

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet-BG.com