Сърбия – Нигерия вторник 27 Март

Двубоят между Сърбия – Нигерия ще се проведе на 27 март (вторник) от 22:00 часа в Приятелска среща на Националните отбори. Само дни след срещата си с Мароко в Торино Сърбия пътува до Лондон за сблъсъка си с другия финалист на Африканския национален шампионат, когато се срещнат с Нигерия на стадиона на кошера във вторник вечерта

Коефициентът за победа на Сърбия е 2.60. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Коефициентът за победа на Нигерия е 3.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Сърбия – Нигерия: Двубой статистика

Нигерия и Сърбия не са имали шанс за сблъсък преди и това ще бъде първата им среща.

И двете страни са в отлична форма и това обещава голям конкурс, с необходимост от очевиден успех и от двата края.

Сърбия се класира на 34-о място по световната класация на ФИФА, което е най-високият им рейтинг от 2013 г. насам, а Нигерия е на 52-а позиция в този момент.

Сърбия – Нигерия: Прогноза

Сега ще подкрепим страните, за да направят равенство в Лондон и да заложим за за равенство в 3.30.

Ние също така ще заложим и двата отбора да отбележат в предстоящата среща, което изглежда чудесен начин за залог и на пазара.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове на Националните отбори от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG