Със Санчес всичко било наред, Коклен аут за месец

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер увери, че всичко със звездата на отбора Алексис Санчес е наред и е нормално той да е разочарован, когато лондончани не печелят. Чилиецът бе уловен от камерите как хвърля ръкавиците си и не крие своя гняв след последния съдийски сигнал на драматичния двубой с Борнемут (3:3). Според някои информации след това Санчес не е говорил с никой от своите съотборници. Това в съчетание с факта, че нападателят все още не иска да поднови своя договор в клуба, подсили спекулациите, че той иска да напусне.

„Кое е толкова изненадващо? Искаме да печелим нашите мачове и когато не успяваме, е нормално да не сме щастливи. Без тази страст няма как да се върнеш в мача, след като изоставаш с три гола до 70-ата минута. Всички сме разочаровани. Разбира се, че Санчес е добре“, увери Венгер на днешната си пресконференция.

Французинът добави, че халфът Франсис Коклен ще бъде извън игра за четири седмици заради разтежение.

bet365

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.

* В Бет БГ ще прочетете още футболни прогнози за мачовете от Висша лига, Ла Лига, Бундеслига, Лига 1, Серия А, Чемпиъншип, Лига Европа, Шампионска лига, български футбол, MLS – Висшата лига на САЩ и Руска Висша Лига всеки ден в удобен за ползване формат. Повече информация за спортни залози за Световното по Футбол – Мондиал 2018, Русия може да намерите настраницата на bet365 – https://bet-bg.com/bet365