Тайрон Миърс подписва краткосрочен договор в Уест Бром

Уест Бром обяви подписването на краткосрочен договор с ветерана защитник Тайрон Миърс. 35-годишният футболист е готов да направи дебюта си в мача от Carabao Cup срещу Mansfield.

Миърс е играл за Престън, Уест Хем, Дерби, Бърнли и Болтън преди да се отправи към МЛС през 2015 г., за да се присъедини към Сиатъл, Атланта и Минесота.

Сега той се договорил с клуба до януари.

Мениджърът на Дарън Мур каза за клубния сайт: „Ние сме бивши съотборници в Дерби и когато разбрах, че е ссвободен и погледна ситуацията в отбора в момента, не се чудих дълго.“

„Tyrone има богат опит и е много подходящ футболист.“

„Той разбира играта, и не се съмнявам, че ще бъде полезен за нас.“

„Самият факт, че той е бил в MLS през последните три години, е свидетелство за неговото състояние, защото трябва да бъдете физически добре за да се състезавате в тази лига.“

„Той има огромен опит и съм доволен, че го взимаме в отбора.“

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Чемпиъншип са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове и Новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на EFL Cgampionship са  Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG