Тампа Бей Лайтнинг – Минесота Уайлд 21 Януари

Двубоят между Тампа Бей Лайтнинг – Минесота Уайлд ще се проведе на 21 януари (неделя) от 04:05 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон на НХЛ. Лайтнинг спечели последните си два мача срещу предстоящия противник с общ резултат 7-1 шайби.

Коефициентът за нова победа на Тампа Бей е 1.83, а залози за успех на домакините от Минесота можете да правите със ставка 2.00. Вероятността отборът на Уайлд да вкара първия гол в мача е оценена на 1.80.

Минесота Уайлд е на 10-та позиция в Западната конференция с 53 точки и баланс 24-22, в това число 15-8 на свой терен. „Дивите“ са добре отпочинали, след като играха за последно чак на 14 януари, когато загубиха с 2-3 след продължения у дома от Ванкувър Канъкс. Те спечелиха поне по точка в шест от предишните си седем мача (4 победи).

Джейсън Зукър се разписа в изминалите два двубоя, Майкъл Грунлънд може да се похвали с шест точки (2 гола) в четири срещи. А Мико Койву е с четири асистенции за същия период. Ветеранът Ерик Стаал се открои само с една асистенция в миналите четири мача. Но продължава да е най-полезният играч на тима с 38 точки. Стаал може да се похвали с 70 точки в 70 кариерни мача срещу Лайтнинг досега.

Тампа Бей Лайтнинг е отборът с най-добри показатели в първенството, имайки 65 точки и баланс 31-14, в това число 14-8 като гост. „Светкавиците“ бяха надиграни в миналите си две срещи с общ резултат 2-9 шайби, като за последно отстъпиха с 1-4 на свой терен от Вегъс Голдън Найтс в четвъртък.

„Започвайки с мен, трябва да се погледнем в огледалото и да започнем да играем с повече страст на леда. Не може просто да излизаме и да очакваме, че ще спечелим. Трябва да играем по-добре, защото никой няма да ни поднася победите на тепсия“, заяви капитанът на Лайтнинг Стивън Стамкос.

Дясното крило Никита Кучеров записа асистенция срещи Вегъс и е водач по точки в лигата (61), докато колегата му от другия фланг Ондрей Палат вкара единственото попадение, слагайки край на сушава серия от 21 мача.

Следете разнообразни спортове с extra bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login. Насладете се на много спортове с bet365 bonus и bet365 sign up bonus code. Включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email и facebook.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато. За да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове Bet365 bg ще покаже графика, заедно с пазарите Bet365 live и bet365 live chat. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката с bet365prognozi. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. bet365 mobile работи с bet365 mobile android и iOS, mac. Може да откриете bet365 app в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Оферта bet365 информира, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за топ събития от НХЛ с офертата на google search bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG