Тампа Бей срещу Далас Сътарс 02 април

Тампа Бей Лайтнинг е домакин на Далас Старс на 03 април (понеделник) в 01:05h след полунощ в пореден двубой от редовния сезон в НХЛ. Тампа Бей допусна загуби в последните три мача срещу състава от Текса. Сега трябва да намери начин да повали съперника, ако иска да продължи да се надява на място в елиминациите.

Коефициентът за победа на Тампа Бей е 1.58, а шансовете на гостите да си тръгнат с победата са оценени на 2.50. Залози за общо Под 5.5 гола в сблъсъка се приемат с коефициент 1.95.

Тампа Бей Лайтнинг е на пета позиция в Атлантическата дивизия с 86 точки и баланс 38-39, включително 21-18 в своята “Amalie Arena“. В събота „светкавиците“ загубиха с 1-2 от Монреал Канейдиънс, но преди това се радваха на поредица от четири успеха.

Андрий Василиевски бе изключително стабилен срещу Монреал, отразявайки 34 удара. Но в идния мач сигурно ще получи почивка за сметка на Питър Будай. Яни Гурде се разписа в двубоя и така в трети пореден мача завършва с попадение на сметката си. Виктор Хедман пък се отличи с 52-та си асистенция за сезона и към момента втория най-добър бранител в лигата по този показател.

Далас Старс завърши на първа позиция в Централната дивизия през миналия сезон. Но през тази кампания ще пропусне плейофите. След като се намира на шеста позиция с 75 точки и показатели: 32-46, в това число 12-28 далеч от дома. В събота „звездите“ надвиха Каролина Хърикенс с 3-0 за първия си успех в три мача.

Тейлър Сегуин е оглавява листата по точки в състава на гостите (70), макар да записа само две в последните осем мача. Капитанът Джейми Бен (67 точки). Който наниза победното попадение в последния дуел срещу Тампа Бей, пък е без гол в три последователни срещи. Ще бъде мотивиран отново да се върне към това, което умее най-добре.

Нека Ви напомним, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG