Твенте – Цволе bet365

Двубоят между Твенте – Цволе ще се проведе на 17 април (вторник) от 19:30 часа в среща от Ередивиси на Холандия. Twente са домакин PEC Zwolle в това, което е последният им шанс за спасяване на топ полет статута във вторник вечерта в De Grolsch Veste.

Коефициентът за победа на Твенте е 2.10. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40Коефициентът за победа на Цволе е 3.30 Вижте ТВ Програма за мача тук.

Твенте – Цволе:  Двубой статистика

Tukkers ще разчита на позитивния рекорд в мачовете с PEC Zwolle.

Блуфингерите спечелиха само един от деветте мача в De Grolsch Veste в хода на историята.

Пет от последните шест срещи от статистиката видяха и двата отбора на целта.

 

Твенте – Цволе: Прогноза

Zwolle са в ужасяваща поредица от мачове от стадион MAC PARK. Те загубиха седем поредни игри по пътя, като допуснаха два или повече гола във всеки от последните осем мача. Като се има предвид, че Твенте не беше победен в три последователни мача в De Grolsch Veste, преди да падне с 1:3 от Фейенорд, ние откриваме стойността в подкрепата на домакините на 2.10 тук.

Освен това мъжете на Пусич са отчаяни за точки и имаме причини да очакваме огромна битка на терена. Можете алтернативно да върнете Залозите за повече залози, тъй като това ще бъде много нервен конкурс.

Накрая, залогът, с който не можеш да допуснеш грешка, е и двата отбора да отбележат, тъй като и Twente и Zwolle бяха супер лесни да се съборят наскоро и просто не можем да видим нито една от тези две страни да държи чиста мрежата си тук.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за Ередивиси от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Официални спонсори на събитието са: Macron, adidas, nike, jako.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG