Теему Селане ще бъде приет в „Залата на славата“

Финландецът Теему Селане, който изведе Анахайм Дъкс до купа „Стенли“ през 2007 година и е голмайстор номер 1 за всички времена на Олимпийски игри, ще бъде приет по-късно тази година в „Залата на славата“ на Националната хокейна лига на САЩ и Канада.

Селане води „Клас 2017“, в който попаднаха още дългогодишният съотборник на Селане в тима на Анахайм Пол Кария, бившият капитан на Тампа Бей Лайтнинг Дейв Андрейчук, спечелилият купата „Стенли“ с три различни отбора Марк Реки, носителката на два златни и един сребърен олимпийски медал с тима на Канада Даниеле Гойет, собственикът на Бостън Брюинс Джеръми Джейкъбс и канадският колежански треньор Кларк Дрейк. Селане е една от най-забележителните фигури във вековната история на НХЛ, като има 23 сезона зад гърба си.

В тях той реализира 684 гола и 1 451 точки, които го поставят съответно на 11-о и 15-о място в историята на Лигата. Още като новобранец Селане реализира 76 гола е екипа на Уинипег Джетс – постижение, което и до този момент не е подобрено. Финландецът има и 43 гола на олимпийски игри, донесли му един сребърен и три бронзови медала. Пол Кария приключи кариерата си с 402 гола и 989 точки в 989 мача. Дейв Андрейчук също като Селане игра 23 сезона в НХЛ, като завърши с 640 гола и 1 3338 точки в 1 639 мача, като спечелеването на купа „Стенли“ през 2004 година с тима на Тампа бе най-знаменитото му постижение. Марк Реки пък е един от едва десетимата играчи в НХЛ, ставали шампион с три различни отбора – Питсбърг, Каролина и Бостън. Той има 577 гола и 1 533 точки в 1 652 мача. Церемонията по приемането на „Клас 2017 в „Залата на славата“ ще се състои на 13 ноември в Торонто.

Оферта bet365 информира, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.