Тендай Дарикуа се присъединява към Нотингам форест от Бърнли

Нотингам Форест са подписали договор с десния бек Тендай Дарикуа от Бърнли.

Дарикуа, който също  може да играе и като нападател ще се присъедини към клуба от родния му град при неразкрита трансферна сума за период от две години на Turf Moor.

Мат Лоутън бе първият избор на Бърнли за десен бек през последния сезон. Сега пристигането на Фил Бардсли подреди нещата така за Дарикуа.

25-годишният играч е шестото ново попълнение на Форест преди започването на сезона в Чемпиъншип първенството.  Той ще има възможност да вземе участие в предстоящата приятелска среща срещу стария си клуб в  събота.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

et365 bg предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Bet365 live също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Може да правите bet365 спортни залози и през bet365 mobile и bet365 app. Едва след като си направите bet365 регистрация. Ще можете да използвате всички оферти като bet365 бонус лоялност, бет365 бонус код, bet365 sign up bonus code и др. За да можете да използвате пълноценно сметката си – най-вече.

Не забравяйте, че за всяка оферта и залог важат бет365 правила. Може да ни откриете в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Save