Тенерифе – Еспаньол четвъртък, 26 Октомври

Двубоят между Тенерифе – Еспаньол ще се проведе на 26 октомври (четвъртък) от 22:30 часа в сблъсък от Купа дел Рей на Испания. Тенерифе са били доста впечатляващи досега в Копа дел Рей, като реализираха общо седем гола срещу Райо Валекано и Кордова, за да спечелят последните 32 кръга в сблъсъка с екипа на Примера дивисион Еспаньол.

Коефициентът за победа на Тенерифе 2.62. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Залози за това Еспаньол да победят се приемат със ставка 2.70.

Тенерифе – Еспаньол: Двубой Статистика

Това ще бъде първата официална среща между двата отбора след кампанията на Ла Лига за 2009/10.

Еспаньол са много по-добри в хода на историята, печелейки осем и губейки не повече от две от 15 срещи с Chicharreros.

 

Тенерифе – Еспаньол: Прогноза

Виждаме това като много близка среща, когато огромната възможност на Тенерифе е да спечели предимство пред феновете си.

Домакините ще бъдат супер мотивирани да хванат победата тук в първия мач и ще ги подкрепим.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG