Тенис: Клижан срещу Бенето в Мец

Първата ракета на Словакия открива сметката си на турнира в Лотарингия с двубоя срещу представителя на домакините.

Поставеният под номер пет Мартин Клижан (Слвк) излиза срещу участващия с „уайлд кард“ Жулиен Бенето (Фра) днес не преди 19:00 часа българско време в среща от първи кръг на турнира в Мец, Франция (ATP 250). Това ще бъде първи официален мач между двамата тенисисти.

Залози за победа на Клижан се приемат при коефициент от 2.20. Шансовете за успех на Бенето са оценени на 1.61.

27-годишният Мартин Клижан не успя да прескочи първото стъпало на последния за годината турнир от Големия шлем в Ню Йорк, губейки от ветерана Михаил Южни (Рус). През миналия сезон той дебютира в надпреварата в Мец, достигайки до 1/2-финалите.

34-годишният Жулиен Бенето, който заради проблеми с травма изпадна извън топ 200 на ранглистата, също загуби още на старта на Откритото първенство на САЩ, отстъпвайки на Алберт Рамос-Винолас (Исп). Той ще играе за пети път в Мец, като до момента не е прескачал по-нагоре от втори кръг.

Победителят от двубоя между Клижан и Бенето ще срещне в следващата фаза спечелилия сблъсъка между германеца Дъстин Браун (1.83 за победа) и Пол-Анри Матьо (Фра). Браун и Матьо не са играли един срещу друг досега.

Не забравяйте, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Важат условия.

Вижте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.