Тийм срещу Пуи на финала в Мец

„Доминатора“ преследва пети трофей за сезона в дуела срещу вдъхновения представител на домакините. Доминик Тийм (Авс) ще срещне Лука Пуи (Фра) днес от 16:45 часа наше време във финала на турнира на хард в зала в Мец, Франция (АТР 250). Това ще бъде втори официален двубой между двамата, а първият през миналия сезон на Мастърса в Монте Карло отиде в сметката на Пуи с резултат 6-4 6-4.

Ставката за нов успех на Пуи е 2.62, а шансовете затова Тийм да успее да вземе реванш са оценени на 1.50. Залози затова да видим тайбрек в мача се приемат с коефициент 2.00.

Водачът в основната схема Доминик Тийм елиминира в подножието на схватката за титлата двукратния шампион и местен любимец Жил Симон с 4-6 7-5 6-3, забивайки 38 уинъра за 2 часа и 18 минути игра. Световният №10 ще играе на шести финал за сезона, като преди това ликува с отличията в Буенос Айрес, Ница, Акапулко и Щутгарт.

Лук Пуи, №18 в ранглистата, елиминира шампиона от 2014 г. Давид Гофен, надигравайки го в отделните части с 7-6 (6) 6-1 за 1 часа и 21 минути престой на корта. 1/4-финалистът от US Open и Уимбълдън ще се състезава за втори път на АТР финал след достигането си до решаващия сблъсък в Букурещ по-рано този сезон (загуба от Вердаско).

Не забравяйте, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за Тенис. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.