Томаш се надява на победа срещу Нефтохимик

Верея ще се опита да сложи край на кошмарната си серия от загуби в шампионата.

Наставникът на Верея Александър Томаш призна, че отбора му се намира във фаза, в която най-важни са точките. Поради тази причина заралии ще търсят задължителна победа в домакинството на Нефтохимик Бургас от Първа лига в неделя от 20:00 часа.

Заложи bet365Залози за победа на Верея се приемат при коефициент от 2.25. Шансовете на домакините първи да открият първи резултата в мача са оценени на 1.80. Коефициентът за краен успех на Нефтохимик е 3.00.

Верея започна сравнително добре сезона, но в последните четири кръга не успя да спечели нито една точка и е 11-ти в таблицата с 10 точки. Александър Томаш иска максимума в предстоящия двубой с Нефтохимик, който е предспоследен във временното класиране с актив от седем точки.

„Намираме се в такава фаза, че всяка една победа или всяка една точка е ценна. Естествено, че ние ще направим всичко възможно да спечелим този мач. Ще се срещнат два отбора които се опитват да играят футбол, да намират себе си, и според мен отбора, който направи по-малко грешки, ще победи. Надявам се това да бъде Верея“, коментира Томаш.

Старши-треньорът на Верея ще може да разчита срещу Нефтохимик на двете нови попълнения от тази седмица. Това са бившия играч на Берое Салим Керкар и Осман Бладе, който е юноша на Пари Сен Жермен.

Не забравяйте, че ако срещата Верея-Нефтохимик завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Важат Условия.

Вижте най-точните футболни залози и прогнози само в bet365