Томич излиза срещу Кукушкин залози 24.03.2017

Австралиецът Томич ще срещне преминалия през квалификациите казахстанец в мач от първи кръг на “Miami Open“.

Коефициентът за победа на Томич е 2.25, а ставката затова австралиецът да спечели първия сет е 2.20. Вероятността Кукушкин да стигне до победата е оценена на 1.57.

Бърнард Томич (Авсл) ще играе срещу Михаил Кукушкин (Каз) в петък рано сутринта българско време в сблъсък от първи кръг на Мастърса в Маями, САЩ (АТР 1000). Победителят от дуела ще се изправи в следващата фаза срещу 14-ия поставен в схема Роберто Баутиста Агут (Исп), който почива на старта.

Бърнард Томич, №44 в ранглистата, допусна загуби в последните си четири мача в тура (Мемфис, Делрей Бийч, Акапулко и Индиън Уелс). Сега ще се хвърли да сложи край на тази неприятна серия. 24-годишният тенисист. Той е носител на три АТР титли, достигна до трети кръг в Маями през 2015 г., което е най-силното му представяне в надпреварата досега.

Световният №76 Михаил Кукушкин вече опита кортовете в “Crandon Park“. След като премина успешно през пресявките. 1/2-финалистът от Мемфис. През миналия месец ще участва за седми път в основната схема на силната надпревара във Флорида. Като върховото му постижение е достигане до трети кръг през миналия сезон, когато също потегли от квалификациите.

Томи и Кукушкин се срещат за първи път от 2012 г. насам, когато казахстанецът ликува с 3-6 6-2 7-5 в Ница в първата и единствена до момента официална среща между двамата.

Нека Ви напомним, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG