Торес се готви за „магическа година“ с Атлетико

Опитният стрелец предизвика съотборниците си да постигнат нещо специално през тази кампания. Фернандо Торес е настървен за специални постижения с екипа на Атлетико Мадрид в последната година на тима на легендарния стадион „Сантяго Бернабеу“. Както е известно от следващата кампания 2017/18 „дюшекчиите“ се местят на новата си арена „La Peineta“.

В същото врем, коефициентът затова Торес и компания да вземат шампионските отличия в Ла Лига през този сезон е 11.00. Вероятността селекцията на Диего Симеоне да триумфира с отличието в Шампионската лига е оценена на 13.00.

Фернандо Торес предизвика съотборниците си да направят всичко по силите си по пътя към втори пореден финал в Шампионската лига. Испанският реализатор и съотборниците му дадоха сериозна заявка за огромните си амбиции в надпреварата с успеха с 1:0 у дома над Байерн Мюнхен в сряда, дошъл след попадение на Яник Ферейра Караско.

„Знаехме, че задължително трябва да спечелим срещу Байерн, защото се намираме в много тежка група и не искахме да се стига до там да се надяваме на победа в последния ден в Мюнхен. За нас и нашите фенове това е магическа година. Това е точният момент да постигнем нещо специално и да запомним сезона като най-добрият в историята на клуба“, заяви Торес.

Атлетико има пълен актив от шест точки след първите два кръга в предварителна група D в Шампионската лига (1.72 Атлетико да спечели първото място в потока). В първата си среща на европейската сцена „дюшекчиите“ измъкнаха успех с 0:1 като гост на ПСВ Айндховен.

В Ла Лига пък Торес и компания се представят на приливи и отливи, имайки три равенства и три победи до момента, в това число успех с 1:0 в домакинството на Депортиво Ла Коруня през уикенда.

В неделя Атлетико се завръща към битките от вътрешния шампионат на Испания с визита на Валенсия. Ставката затова да видим общо над 2.5 гола в схватката на „Местая“ е 2.07.

Не забравяйте, че ако срещата Валенсия-Атлетико Мадрид завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.