Торино – Фиорентина 13 Януари bet365

Двубоят между Торино – Фиорентина ще се проведе на 13 януари (неделя) от 16:00 часа в среща за Купата на ИталияИма само точка между тези две страни в масата на Серия А. Надявам се, че ще бъде толкова близо, когато се срещнат в Купата на Италия в неделя в Торино.

Коефициентът за победа на Торино е 2.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на Фиорентина e 3.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Торино – Фиорентина: Двубои статистика

Фиорентина нямат загуба в последните си 6 мача като гост.
По време на последните 15 срещи с Торино като домакин, Торино спечели 5 пъти, при 5 равенства и 5 победи за Фиорентина. Головата разлика е 18-15 в полза на Фиорентина.

Торино – Фиорентина: Прогноза

Отборът на домакините наскоро загуби мачовете си от отборите на Ювентус, Наполи и Рома. Така че срещу отбор, считан за равен по сила, домакините трябва да бъдат внимателни в тактиката. Посетителите останаха непобедени на това място в последните си 2 пътувания. Така че можем да заложим на Двоен шанс за равенство или за госта, за да спечели.

В последните 5 h2h мача между тези две страни, и двамата успяха да ударят целта поне веднъж. Тъй като и двата отбора са в точкуваща форма с повече от 24 отбелязани гола, можем да очакваме и те да вкарат в неделя. Така залогът може да бъде поставен и от двете страни, за да вкарат в срещата.

Официални спонсори на събитието са: Nike, TIM, Panini.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG