Торино – Ювентус 15 декември bet365

Двубоят Торино – Ювентус от  Серия А на Италия ще се проведе на 15 декември (събота) от 21:30 часаЮвентус, най-добрият отбор в националната лига, и един от най-добрите отбори в Европа, пътува до Торино в 16 -и кръг на състезанието.

Коефициентът за победа на Торино е 6.50.  Равенството в мача е оценено с 3.60.  Коефициентът за победа на Ювентус  е 1.61. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Торино – Ювентус: Статистика Н2Н

Торино не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Ювентус.
Ювентус нямат загуба в последните си 27 мача като гост.
Торино нямат загуба в последните си 4 мача.

Торино – Ювентус: Прогноза

Ювентус е фаворит тук още преди началото на мача, какъвто е случаят с почти всички техни местни мачове. Страховитите нападатели на Кристиано Роналдо, Марио Манджукич, Пауло Дъбала и Дъглас Коста, всички спомогнати от Пянич в полузащитата, са кошмар за всеки отбор в света.

Екипът се радва на печеливша поредица, като цяло, както у дома, така и като гост. Ювентус е единствения отбор без загуба в Италия и единствения без загуба в първите пет на Лига  Европа, заедно с Ливърпул, Дортмунд и PSG.

Ювентус спечели осем от последните девет мача на този стадион. Те са спечелили последните девет мача поред. Отборът също така спечели последните си пет последователни игри последователно.

Ювентус загуби само един от последните си 20 мача и един от последните си 25 мача.

Торино, от друга страна, не бе победен в девет от последните си 15 срещи и четири от последните си осем мача у дома.

Най-силната двойка от централната отбрана в Европа, а вероятно и светът, Chiellini и Bonucci, ще запази още един чист лист в този мач.

Ювентус да спечели
И двата отбора да вкарат: Не

Официални спонсори на Серия А са: Nike, TIM, Panini.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG