Торонто – Атланта Юнайтед 27 Юни

Двубоят между Торонто – Атланта Юнайтед ще се проведе на 27 юни (четвъртък) в 03:00 часа след полунощ в мач от Висшата лига на САЩ. Атланта Юнайтед започват да приличат повече на страната, която претендира за MLS Cup миналия сезон, след като миналата седмица преминаха през последния кръг на US Open Cup.

Коефициентът за победа нa Торонто е 2.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Атланта Юнайтед е 2.87. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Торонто – Атланта Юнайтед: Двубой статистика

Торонто не е побеждавал в последните си 8 срещи.
Статистиката на Atlanta United FC като гост този сезон: 3-0-4.
Торонто са в серия от 5 поредни домакински срещи без победа.

Торонто – Атланта Юнайтед: Прогноза

Рекордът между тези два клуба, тяхната форма и представяне през последните шест седмици, доказват, че можем да очакваме над 2.5 гола в четвъртък, и победа за Атланта Юнайтед. Над 2.5 гола бяха отбелязани в четири от петте срещи между тези два клуба и Атланта Юнайтед победи Торонто в последната им среща през май. Над 2.5 гола са отбелязани в четири от последните пет мача в Торонто и четири от Атланта Юнайтед. Торонто не успя да спечели нито един от последните си шест мача в MLS, докато Атланта Юнайтед спечели последните си четири мача във всички състезания. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за САЩ Висша Лига само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 MLS можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

bet365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, USA Premier, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Евро 2020, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com