Торонто – Далас събота 26 Май

Двубоят между Торонто – Далас ще се проведе на 26 май (събота) от 03:00 часа след полунощ в мач от Висшата лига на САЩ. Торонто ФК може да са управляващите шампиони на МЛС и най-добрият отбор на хартия, но те не се радват на най-доброто от началото на кампанията за 2018 г.

Коефициентът за победа нa Торонто е 1.83. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Коефициентът за победа на Далас е 4.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Торонто – Далас: Двубой статистика

ФК Далас има три победи, две равенства и две загуби от последните си седем мача срещу Торонто ФК, като вдигна девет точки от последните си седем MLS посещения в БМО.

Торонто – Далас: Прогноза

Торонто FC спечели само 50% от своите домакински мачове този сезон, като загуби два от шестте си мача.
ФК Далас са загубили само 10% от своите MLS игри този сезон.
Посетителите са избегнали поражение в пет от последните си шест мача в БМО поле.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от САЩ Висша Лига  са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Новини и топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: Etihad, XBox, Herbalife, Barbasol.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG