Торонто – ДиСи Юнайтед четвъртък 14 Юни

Двубоят между Торонто – ДиСи Юнайтед ще се проведе на 14 юни (четвъртък) от 03:00 часа след полунощ в мач от Висшата лига на САЩ. Търсенето на Торонто да се върне на правилната пътека наскоро се разрази, макар че мъжете на Грег Ванни победиха Филаделфия миналия уикенд с два гола до нула

Коефициентът за победа нa Торонто е 1.44. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.33. Коефициентът за победа на ДиСи Юнайтед е 7.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Торонто – ДиСи Юнайтед: Двубой статистика

Има само една победа в последните седем подновявания на тази среща, когато ДиСи Юнайтед се борят срещу Торонто в последно време. Канадската страна спечели четири от последните седем, както и три от последните пет подновявания. Двата отбора завършиха с 1-1, когато се срещнаха последно.

Торонто – ДиСи Юнайтед: Прогноза

DC United взеха по-малко точки от всеки друг отбора на MLS този сезон.
По време на текущата кампания за MLS, DC United са успяли да постигнат по-малко удари в сравнение с всеки друг отбор.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от САЩ Висша Лига  са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Новини и топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: Etihad, XBox, Herbalife, Barbasol.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG