Торонто се разправи с Ню Йорк

Торонто спечели двадесет и седмата си победа през сезона след убедителен домакински успех над Ню Йорк Никс със 116:105. Перфектна трета и четвърта част се оказаха от огромно значение за триумфа на Раптърс, след като във втория период те избухнаха с 42 точки, а в третия успяха да спрат съперниците си, които вкараха само 8 в рамките на тези 12 минути в “Еър Канада Сентър”. Гостите все пак успяха да намалят сериозна част от разликата в заключителната четвърт, но това бе достатъчно единствено за да загубят “само” с 15 точки.

ДеМар ДеРоузън за пореден път бе топреализаторът на Раптърс с 23 точки, 5 борби и 5 асистенции. ДеМари Керъл вкара 20 точки, а Кайл Лаури – 16 и 9 асистенции. Йонас Валанчюнас завърши с “дабъл-дабъл” от 12 точки и 16 борби, докато Норман Пауъл наниза 21 точки като резерва.

Кармело Антъни с 18 и Дерик Роуз с 16 бяха лидерите на Никс, както и Джъстин Холидей, реализира 17, включвайки се от пейката. Гостите играха без младата си латвийска звезда Кристапс Порзингис, който продължава да има проблеми с ахилесовото сухожилие на левия крак.

Доверете се на най- добрите коефициенти и предлоцения за залози само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Ако това спортно събитие е покрито от live streaming на bet365, можете да гледате срещата на вашия iPhone, iPad, Android или Windows Phone. Също така е лесно да намерите видеоклипове и новини от най-популярните спортни лиги в света. Коефициентите на живо на bet365 могат да се видят в секцията за футзал за livescore. bet365 Коефициенти

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и новини от всички краища на света Bet365 Livescore.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

bet365