Торонто с визита в Мичигън на 02 април

Детройт Ред Уингс посреща Торонто Мейпъл Лийвс на 02 април (неделя) в 02:00 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон на НХЛ. Това ще бъде четвърти сблъсък между тези два отбора от началото на кампанията, като предишните три отидоха в сметката на „кленовите листа“.

Залози за победа на Детройт се приемат при коефициент от 2.45. Шансовете за успех на Торонто са оценени на 1.60. Хендикап коефициентът (-1.5) за състава на гостите е 2.80.

Торонто Мейпъл Лийвс държи стабилно позиции в подреждането за плейофите в Източната конференция със своите 37-39 победи. В това число 17-22 успеха навън. „Кленовите листа“ записаха пета победа за последните седем мача, надигравайки Нашвил Предатърс с 3-1 шайби в четвъртък.

19-годишният Остън Матюс се разписа веднъж срещу Нашвил и има пет гола и три асистенции в последните осем мача. Стражът Фредерик Андерсен е допуснал средно по 1.96 гола в трите мача с Ред Уингс през сезона, а в този на 25-ти януари блесна с 22 спасявания за успеха с 4-0.

Детройт Ред Уингс е с актив от 31-46 победи (15-22 успеха у дома) и официално е извън сметките за директните елиминации. „Червените крила“ имат пет победи и също толкова загуби в последните десет срещи.

Новобранецът Антъни Манта завърши двубоя с Тампа Бей Лайтнинг (3-5) в четвъртък с фрактура на пръста. Което го вади от оставащите мачове на Детройт до края на сезона. Капитанът Хенрик Зетерберг има пет асистенции в двубоите с Торонто през тази кампания.

Нека Ви напомним, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG