Тотнъм – Бърнли 15 декември bet365

Двубоят Тотнъм – Бърнли от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 15 декември (събота) от 17:00 часаMauricio Pochettino отново свърши чудесна работа. Той остави звездите Хари Кейн и Кристиан Ериксен да починат в победата 0-2 срещу Лестър и взе точка на Camp Nou в ШЛ във вторник.

Коефициентът за победа на  Тотнъм   е 1.18.  Равенството в мача е оценено с 8.00. Коефициентът за победа на Бърнли  е 19.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Тотнъм – Бърнли: Статистика Н2Н

Като домакин, Тотнъм не е губил от Бърнли в последните 6 срещи помежду им.
Тотнъм са в серия от 4 поредни домакински победи.
Статистиката на Бърнли като гост този сезон: 1-2-5.

Тотнъм – Бърнли: Прогноза

Посетителите сложиха край на поредицата си от три загуби, за да избягат от червената зона миналия уикенд. Те изпратиха Brighton & Hove Albion с 1-0 на Turf Moor. Централният нападател Джеймс Тарковски направи всичко различно пет минути преди почивката.

Отборът  на Шон Дич ще има много трудна задача в гостуването си на Тотнъм. Бърнли се бореше зле в защита при пътуванията си напоследък. Те загубиха три и изравниха един от последните четири мача в лигата, допускайки 11 гола в процеса. Кларетс не успя да вкара в три от последните четири мача.

НХ / ФТ Тотнъм / Тотнъм
Тотнъм -1.5 хендикап   bet-bg.com

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG