Тотнъм – Кардиф bet365 premier

Двубоят Тотнъм – Кардиф от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 6 октомври (събота) от 17:00 часа.  Тотнъм ще бъде домакин на Кардиф за първи път от последната им среща през 2014 г.Спърс ще се опита да се възстанови след като беше разбит от испанските гиганти Барселона.

Коефициентът за победа на  Тотнъм  е 1.22.  Равенството в мача е оценено с 7.00.  Коефициентът за победа на Кардиф  е 15.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Тотнъм – Кардиф: Статистика

Кардиф не е побеждавал в последните си 9 срещи.
Кардиф не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Тотнъм.
Статистиката на Кардиф като гост този сезон: 0-1-2.

Прогноза

Срещата изглежда като сигурна победа за домакините. Въпреки това шансовете са твърде малки, за да можем да поставим парите си за тях. Трябва да бъдем разумни и при избора Тотнъм да поддържа чист лист.

Бихте могли да опитате -1.5 хендикап за Тотнъм и с Хари Кейн, който най-вероятно ще вкара гол.

Хари Кейн да вкара по всяко време

Тотнъм -1.5 Хендикап

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG