Тотнъм победи с 1:0 Уотфорд

Тотнъм победи с 1:0 Уотфорд в двубой от 21-ия кръг на английската Висша лига. Победата на „шпорите“ от Лондон донесе Давинсон Санчес с удар с глава в 96-ата минута. Асистенцията пък бе на южнокорееца Хюн-Мин Сон. „Стършелите“ от Уотфорд изиграха качествено второ полувреме и бяха на секунди от това да сложат край на серията си от загуби в Премиър Лийг, но в крайна сметка трябва да се примирят с шесто поредно поражение в шампионата, като последната им победа бе 4:1 срещу

Манчестър Юнайтед на 20 ноември.

Денис Бонавентюр, Джошуа Кинг и Кен Сема бяха избраните от Клаудио Раниери футболисти в най-предни позиции за домакините. Хюн-Мин Сон, Хари Кейн и Лукас Моура пък оформиха атакуващото трио, на което Антонио Конте бе заложил.

Във втората минута бе създадена първата опасност в мача за някоя от двете врати. Сътвориха я домакините, а нигерийският нападател Денис Бонавентюр показа техника в наказателното поле на „шпорите“, но ударът му по земя на затрудни Юго Лорис. В 17-ата минута Пиер-Емил Хьойберг стреля от границата на наказателното поле, но силният шут мина над вратата, пазена от Даниел Бахман. Малко след това Хари Кейн също пробва изстрел от подобна позиция и той бе точен, но австрийският страж без особени трудности спаси.

Тотнъм се настани трайно в половината на Уотфорд и активно търсеше гола. В 26-ата минута Бахман парира изстрел на Серхио Регийон, а малко след това Хари Кейн падна в наказателното поле на домакините, но реферът даде знак играта да продължи. В тази ситуация изглеждаше, че има и „тънка“ засада на Кейн. В 31-ата минута голямата звезда на Тотнъм получи златен шанс за гол, но не успя да накаже лошо подаване на Бахман към играч в жълто-черен екип.

Кейн се озова на много добра стрелкова позиция, но мерникът му изневери.

Втората част започна със сериозна заплаха за вратата на Уотфорд, при която Регийон стреля от близко разстояние, но топката не попадна в целта. Постепенно домакините започнаха по-често да поглеждат към противниковата врата и в 54-ата минута Джошуа Кинг принуди Лорис да прави важно спасяване с хубав изстрел от далечно разстояние. Секунди по-късно френският страж на Тотнъм отново трябваше да се намесва след шут на съперников играч.

В 63-ата минута пред играчите на Клаудио Раниери се откри златен шанс за гол. Те получиха право да изпълнят фал в много опасна за лондончани зона, но не се възползваха и Жоао Педро стреля много неточно. Любопитно за отбелязване е, че в тази ситуация реферът Робърт Джоунс не даде авантаж при пробива на Жоао Педро и така донякъде попречи на домакините да сътворят може би още по-голяма опасност за вратата на Лорис.

Уотфорд бе дори може би по-опасният от двата тима от началото на второто полувреме .

В 67-ата минута  пред Тотнъм се откри чудесна възможност за гол. След удар на Лукас Моура обаче Хюн-Мин Сон от съвсем близка дистанция не намери очертанията на вратата на Бахман. В 72-ата минута Сон бе много близо до попадение, като пробва удар от въздуха, но Бахман показа блестящ рефлекс и резултатът остана 0:0.

В 81-ата минута имаше дискусионна ситуация в наказателното поле на Тотнъм, като останаха съмнения за нарушение на Лорис срещу Жоао Педро. Малко след това имаше интересен момент пред вратата на Уотфорд, но до гол отново не се стигна.

В края на мача имаше проблем с футболен фен на „Викъридж Роуд“, на когото трябваше да бъде оказана медицинска помощ. Срещата бе прекъсната за няколко минути, след което реферът назначи 8-минутно добавено време.

Така се стигна до 96-ата минута, когато Сон центрира от фал и качи топката на главата на Давинсон Санчес, а колумбийският защитник изпревари Бахман и опъна мрежата зад австриеца – 0:1. Това попадение дойде в идеалния момент за „шпорите“ .  Tе все пак успяха да надделеят над закъсалия Уотфорд, като Конте спечели своеобразния италиански мениджърски дуел с Раниери .

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код .  Mоже да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте пряко и прави залози на живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато .  За да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia . Тотнъм победи с 1:0 Уотфорд