Тотнъм победи с 3:2 Астън Вила

Тотнъм победи с 3:2 Астън Вила на „Вила Парк“в двубой от 26-ия кръг на Премиър лийг. Бирмингамци започнаха по-добре двубоя и заслужено поведоха в резултата след автогол на Тоби Алдервейрелд в деветата минута. След това обаче белгиецът се реваншира и изравни в 27-ата. Тотнъм успя да стигне до пълен обрат до почивката, след като Хюн-Мин Сон направи добавка на пропусната от самия него дузпа. Бьорн Енгелс изравни в 53-тата минута . В 94-тата минута груба грешка именно на Енгелс даде шанс на Тотнъм да се добере до драматичната, но много важна победа след втория гол на Сон в двубоя.

Домакините в деветата минута поведоха в резултата. Ел Гази овладя добре дълго подаване на Рейна, обърна се и тръгна по десния фланг. Холандецът центрира, получи се рикошет в крака на Бен Дейвис, след което Тоби Алдервейрелд засече в собствената си врата в опита си да изпревари Самата, който бе зад гърба му.

В 19-ата минута Грийлиш проби на скорост отляво и поднесе топката на крака на Дъглас Луис, който от шест метра просто трябваше да намери вратата, но стреля право в средата и Бен Дейвис успя да блокира с коляното си.

В 27-ата минута Тоби Алдервейтелд се реваншира пред своите съотборници. Хюн-Мин Сон центрира от корнер към близката греда, където бе Ерик Дайър. Той не успя да засече топката, която след това рикошира в Дринкуотър и стигна до Алдерверейлд, който се обърна и със страхотен удар, макар и от малък ъгъл, стреля под напречната греда.

До почивката лондончани пропуснаха два шанса.

Веднъж Деле Али стреля встрани от далечната греда, а след това удар на Бергвайн бе блокиран от Енгелс. Ситуацията премина проверката на ВАР за евентуална игра с ръка на бранителя, но такава нямаше. Технологията обаче се намеси решаващо в добавеното време, когато отново Енгелс опита шпагат срещу нахлулия на скорост Бергвайн. Сон изпълни дузпата, Рейна изби, но кореецът стигна пръв до топката и направи добавка за 1:2.

В 54-тата минута Бьорн Енгелс, който направи дузпата, изравни резултата, след като засече с глава центриране на Грийлиш от корнер. Алдервейрелд бе надскочен, а Лорис остана на голлинията си, вместо да се опита да пресече – 2:2.

Рейна спаси опасен удар на Сон в 61-вата минута. След това и Бергвайн стреля от малък ъгъл, но опитният страж на Вила отново се справи. В 74-тата минута и Деле Али се озова очи в очи с Рейна, но испанецът излезе бързо напред и спаси.

До края бившият страж на Ливърпул продължи със страхотните си намеси и още три пъти спаси вратата си. Това обаче се оказа недостатъчно.

В 94-тата минута Енгелс направи груба грешка, след като се размина с топката и позволи тя да мине зад гърба му и Сон да излезе в чиста позиция. Този път кореецът се справи с Рейна и с прецизен удар в далечния ъгъл донесе победата на Тотнъм.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.