Тотнъм проспа едно полувреме, но се справи с Астън Вила

Тотнъм победи с 2:0 Астън Вила на „Уайт Харт Лейн“ и се класира за четвъртия кръг на турнира за Купата на Англия. Бен Дейвис (71′) и Сон Хюн-Мин (80′) се разписаха и донесоха заслужения успех на лондончани.
Ерик Дайър и Тоби Алдервейрелд бяха единствените играчи, запазили своите места от предишния двубой на Тотнъм. Привлеченият под наем от Манчестър Юнайтед Сам Джонстън дебютира на вратата на Астън Вила и се представи много, въпреки че допусна два гола. Габриел Агбонлахор водеше атаката на гостите.

Домакините проспаха до голяма степен първата част, като така и не успяха да нанесат точен удар преди почивката. Сон пропусна най-добрата възможност в края на полувремето. Атаките на бирмингамци и статичните положения, до които стигаха гостите, изглеждаха опасни, но играчите на Стив Брус не успяха да извлекат максимума от тях.

След почивката „шпорите“ включиха на скорост и демонстрираха типичната си игра. В началото на втората част Янсен пропиля два шанса, а в 64-ата минута Джонстън направи страхотно спасяване след изстрел на Сон. 20 минути преди края Тотнъм поведе в резултата. Нкуду проби отляво и центрира в наказателното поле, където Дейвис засече с глава и прати топката в ъгъла, вкарвайки първия си гол за „шпорите“. В 80-ата Сон удвои. Сисоко направи добър рейд по десния фланг, сви топката към корееца, който от 12 метра не остави шанс на Джонстън.

Жребият за следващия кръг е утре вечер.

Вижте ТВ Програма тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла ЛигаШампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

bet365

bet365