Тотнъм разгроми Ливърпул с 4:1 на „Уембли“ BET-BG.COM

Тотнъм разгроми Ливърпул с 4:1 на „Уембли“ в двубой, който се превърна в исторически заради факта, че стана най-посетената среща в историята на Висшата лига. 80 827 зрители изгледаха мача на живо, като един от тях бе легендата на световния футбол Диего Марадона.

С този успех Тотнъм се изравни по точки с Манчестър Юнайтед. Отборът на Ливърпул, който отново се представи катастрофално в защита, вече изостава на 12 точки от лидера Манчестър Сити и има отрицателна голова разлика.

Хари Кейн (4′, 56′) отново блесна с два гола, а Сон Хюн-Мин (12′) и Деле Али (45′) добавиха другите попадения за лондончани. Мохамед Салах (24′) се опита да отсрами гостите.

Тотнъм нямаше победа над Ливърпул в последните девет мача в Премиър лийг между двата тима.
Маурисио Почетино бе направил три промени в сравнение с двубоя срещу Реал Мадрид през седмица. Киърън Трипиър, Сон Хюн-Мин и Деле Али започнаха.
Джеймс Милнър стартира в халфовата линия на Ливърпул. Симон Миньоле, Джо Гомес и Джордан Хендерсън също бяха титуляри.
Още в четвъртата минута защитата на гостите бе пробита. Трипиър изведе Кейн зад отбраната, Джо Гомес покри засадата, докато Ловрен се опитваше да се изтегли, а Миньоле излезе напред да пресрещне нападателя. Кейн обаче премина покрай него и прати топката във вратата – 1:0. Кошмарният старт за Ливърпул обаче не се изчерпа само с това. В 12-ата минута Лорис хвърли с ръка към Кейн. Неадекватният Ловрен се опита да пресече с глава, но тотално се размина с топката. Голмайсторът на „шпорите“ пое и напредна на скорост, след което намери непокрития Сон в наказателното поле. Кореецът простреля Миньоле отблизо за 2:0. Три минути след това Сон пропусна да направи преднината на Тотнъм класическа, след като този път негов изстрел срещна напречната греда.
Ливърпул бе в нокдаун в тези минути, но въпреки това гостите успяха бързо да се върнат в този двубой. Това се случи след грешка на героя за Тотнъм до момента. Кейн изгуби топката в центъра, което даде шанс на Хендерсън да изведе много добре Салах. Египтянинът стреля в далечния ъгъл и въпреки че не намери много добре топката, тя чукна гредата и влезе във вратата на Лорис.
В 29-ата минута Сон пропусна още една добра възможност, след като излезе очи в очи с Миньоле, но не успя да нанесе добър удар и белгиецът спаси.

В 31-вата минута Клоп не издържа и замени Ловрен с Окслейд-Чембърлейн.

Попадението върна самочувствието на гостите, които започнаха да атакуват доста по-често. Мърсисайдци изпълниха три корнера, но не успяха да създадат чисто голова положение. В добавеното време на първата част Тотнъм си върна преднината от два гола. Ериксен изпълни фаул, топката бе насочена към Кейн, Матип успя да пресече с глава, но кълбото стигна до Деле Али, който стреля от движение – 3:1.

Второто полувреме уж започна с натиск на Ливърпул, но до гол стигна отново Тотнъм. Трипиър центрира от фаул, Миньоле излезе и плесна топката, но само за да я прати на крака на Вертонген, чиито удар бе избит от голлинията от Фирмино. Кейн обаче направи добавката за 4:1.
Ливърпул потърси отговор, но Лорис спаси опасни удари на Коутиньо и Салах.

Тотнъм вече е трети с актив от 20 точки – колкото има и Манчестър Юнайтед, заемащ второто място. Ливърпул е на девета позиция с 13 пункта.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.