Тотнъм срещу Байер на „Уембли“

Тотнъм излизат в устрем да се възползват от колебливата форма на гостите от Леверкузен.

Тотнъм е домакин на Байер Леверкузен в сряда от 21:45 часа на митичния „Уембли“ в дуел от четвърти кръг в група Е на Шампионската лига. Двамата отбора вече изиграха един двубой помежду си, завършвайки при нулево реми на “Байарена“ на 18-ти октомври.Заложи bet365

Ставката затова Тотнъм да спечели трите точки е 2.00, а залози за успех на Байер се приемат с коефициент 4.00. Шансовете срещата да завърши 0:0 са оценени на 10.00.

Тотнъм влиза в предстоящата схватка в опит да прекъсне поредица от пет мача без успех във всички турнири (4 равенства). Момчетата на Маурисио Почетино загубиха с 1:2 от френския Монако в единственото си домакинство в надпреварата и в момента заемат второ място в потока с четири точки.

Тоби Алдервайрелд, Ерик Ламела и Хари Кейн със сигурност пропускат мача заради контузии. В отсъствието на Кейн Винсент Янсен се очаква да получи шанс за изява като титуляр на върха на атаката. Муса Сисоко и Сон Хюн-Мин се очертават като другите ключови офанзивни фигури в състава на лондончани.

Байер Леверкузен все още не познава вкуса на победата от старта на груповата фаза, след като завърши наравно в първите три кръга. „Аспирините“ взеха само една победа в изминалите си пет мача, но през уикенда понатрупаха самочувствие с триумфа си с 1:2 като гост на Волфсбург в Бундеслигата.

Байер няма да може да разчита на лекуващите травми Карим Белараби, Джоел Похянпало и Ларс Бендер. Омер Топрак, Джонатан Та, и Владлен Юрученко са под въпрос. Хавиер Ернандес, чийто коефициент да се разпише е 3.20, ще бъде основна грижа за отбраната на Тотнъм, а компания на мексиканският нападател отпред вероятно ще прави Щефан Кислинг.

Не забравяйте, че ако срещата завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само в bet365