Тото Волф заяви, че отборът му трябва да се събуди

Шефът на Мерцедес Тото Волф заяви, че отборът му трябва да се събуди след загубата в Гран при на Канада.
Безапелационната победа на Себастиан Фетел, която го изведе лидер във временното класиране, беше доста разочароваща за Волф.

Босът на немския отбор бе крайно недоволен, тъй като пистата „Жил Вилньов“ е традиционно силна за Мерцедес. Дори второто място на Валтери Ботас не е повод за радост .
„Много скапан резултат за нас. Ще го кажа така: това е силна писта за нас, но през целия уикенд правихме малки грешки“.
„Единственото, което си мисля в момента, е, че трябва да се събудим. Изоставаме във всеки един аспект. Тук трябваше да си тръгнем с максимални точки, а вместо това се опитвахме да лимитираме загубите“.
Запитан дали ще има последствия, Волф отговори, че такива трябва да има, и че ще направят вътрешна оценка.
Ники Лауда пък похвали добре свършената от Ферари работа.

„Първо, ние не можахме да използваме новия си двигател, което е част от проблема. Обаче трябва да признаем на Ферари, че техния пакет е невероятен. Колата им е фантастична, двигателят също, а и консумацията на гориво е отлична. Така че сега трябва да работим здраво. Ред Бул бяха изненада, но в крайна сметка останаха назад“.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.