Транмиър – Тотнъм петък 04 Януари bet365

Двубоят Транмиър – Тотнъм от Купата на Лигата (Англия) ще се проведе на 04 януари (петък) от 21:45 часа. Осемкратните шампиони Тотнъм започват кампанията си за ФА Къп в петък вечер, когато пътуват до Прентън Парк, за да вземат опозицията от Лига 2 Транмиър Роувър в третия кръг на състезанието.

Коефициентът за победа на Транмиър е 15.00. Равенството в мача е оценено с 7.00. Коефициентът за победа на Тотнъм е 1.22. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Транмиър – Тотнъм: Статистика Н2Н

Транмиър не са губили в последните 7 свои домакинства.
Тотнъм нямат загуба в последните си 5 мача като гост.
Тотнъм са в серия от 3 поредни победи като гост.

Транмиър – Тотнъм: Прогноза

Tranmere седи на 9-то място в класирането на Лигата след 26 кръга на състезанието. Те вкараха 1:1 на Макълсфийлд Таун във вторник вечерта, за да направят две загуби, две равенства и една победа от последните пет изхода на лигата. Rovers допуснаха 32 гола досега през сезона. Като се има предвид, че се изправят срещу най-големите преследвачи на заглавията, наистина е трудно да се види нещо друго, освен цялостна победа за посетителите.

Транмиър не е участвал в четвъртия кръг на ФА Къп за 15 години. Шпорите, от друга страна, спечелиха 17 от последните 18 мача на ФА Къп срещу по-ниските дивизии. Въпреки че Mauricio Pochettino ще смеси картите си и ще даде почивка на главните звезди, Tottenham лесно ще намери победата тук.

Официални спонсори на Fa Cup са: mitre, Ginsters, EA sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG