Транмиър – Уотфорд четвъртък 23 Януари

Двубоят Транмиър – Уотфорд от FA Cup ще се проведе на 23 Януари (четвъртък) от 21:45 часа. Tranmere ще посрещне Уотфорд в Prenton Park този четвъртък, за да се състезава в повторението на третия кръг на FA Cup. В предишния мач на Vicarage Roa, тези два отбора създадоха изключително забавна игра.

Коефициентът за победа на Транмиър е 4.75. Равенството в мача е оценено с 3.80. Коефициентът за победа на Уотфорд е 1.72. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Транмиър – Уотфорд: Статистика Н2Н

Транмиър не е побеждавал в последните си 7 срещи.
Транмиър са в серия от 4 поредни домакински срещи без победа.
Транмиър са в серия от 3 поредни домакински загуби.

Транмиър – Уотфорд: Прогнозa

Считаме, че нито една от тези две страни не изглежда особено вероятно да спечели тази среща директно, въз основа на скорошна им форма. Чувстваме, че можехме да видим повторение на резултата от предишния мач и тук. Считаме, че и двата отбора ще отбележат в мача. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 FA Cup можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG