Тре Пен – Судува Мариямполе 23 Юли

Двубоят между Тре Пен – Судува Мариямполе ще се проведе на 23 юли (втоник) от 22:30 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Домакините ще влязат мача след 1-0 поражение срещу Санта Колома, в плейофите на Шампионската лига, за което впоследствие бяха изведени с място в Лига Европа.

Коефициентът за победа на Тре Пен е 9.00. Равенството в мача е оценено с 6.50. Коефициентът за победа на Судува Мариямполе е 1.20. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Тре Пен – Судува Мариямполе: Статистика Н2Н

Корк Сити ФК не е побеждавал в последните си 9 срещи.
Корк Сити ФК нямат победа в последните си 5 мача като гост.
Niederkorn са в серия от 3 поредни домакински победи.

Тре Пен – Судува Мариямполе: Прогноза

И двата отбора бяха слаби в предишните си мачове. Въпреки това, посетителите се справят добре в съответната си лига и са загубили само два пъти в пътуванията си досега.
bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com