Триумф за Лоренци в Кицбюел

Паоло Лоренци се превърна в най-възрастният шампион в турнирите от АТП. Това стана факт след като италианската ракета надигра с 6:3, 6:4 грузинеца Николос Басилашвили във финала на турнира по тенис за мъже в Кицбюел.

Лоренци е на 34 години и седем месеца, с което побеждава с един месец поставения от Виктор Бургос рекорд през миналата година.

Това бе едва втори финал за 48-ия в света, като в първия случай той отстъпи за сметка на Федерико Делбонис в Сао Пауло преди две години.

Този път обаче Паоло не допусна грешка. Той спечели подаването на Басилашвили още в първия гейм на мача и контролираше неговия развой до самия край. Италианецът завоюва титлата още при първия си мачбол. Басилашвили, 123-и в ранглистата, е първият грузинец с финал в турнир на АТP.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Източник: Факти

Save