Тунис – Турция- приятелски мач 1 юни

Международната приятелска среща между Тунис – Турция ще се проведе на 1 юни (петък) от 21:15 ч. българско време на неутрално място в Швейцария. Тунис ще търси победа с цел да повиши доверието в отбора и да вдигне духа си преди трудните предизвикателства в групата срещу Англия, Белгия и Панама.

Коефициентът за победа на Тунис е 1.36. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.33. Коефициентът за победа на  Турция е 10.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Тунис – Турция: Статистика Н2Н двубои

Двата отбора се срещнаха само веднъж в миналото в приятелска среща.

Сблъсъкът се случи през 1991 г., когато не бяха отбелязани никакви голове в равенство на тунизийска почва.

Прогнози
Африканският екип също се радва на добра форма. Тунис се отправя към този мач без  загуба в осем мача във всички състезания. Те спечелиха четири, изравниха две и не загубиха нито един от шестте мача в група А от последния кръг от квалификации за Световната купа в Африка.

Отборът на Набил Мааул показаха силна игра през март, когато в приятелски мач с европейските шампиони Португалия завършиха 2-2 като гости, само дни след като победиха съперника си Коста Рика с 1: 0. Преди равенството срещу отбора на Кристиано Роналдо, Тунис държи три последователни чисти листа, което означава, че турският отбор ще има проблеми  тук.

  • Под 2.5 гола FT
  • Под 0.5 гола в първото полувреме

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365.

Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на FIFA World Cup са: Coca Cola, Hyundai, Qatar Airways, VISA .

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG