Туре вещае светло бъдеще за Бейли

Бившият национал на Кот Д’Ивоар смята, че сънародникът му има потенциала да се превърне в най-добрият бранител в света. Коло Туре вярва че Ерик Бейли може да се превърне в един от най-великите бранители на Ман Юнайтед под ръководството на Жозе Моуриньо. 22-годишният Бейли не спира да впечатлява с изявите си от пристигането си на „Олд Трафорд“ през лятото от Виляреал и Туре не се съмнява, че сънародникът му ще става все по-добър за в бъдеще.

„Той може да бъде голям играч за Ман Юнайтед. В момента той прави невероятни неща и му предстои светло бъдеще. Той ще се подобрява и ако се учи от Моуриньо, може да стане един от най-добрите защитници в света. Висок е, техничен е, има отличен поглед на терена и е много спокоен. Все още е много млад и пред него се открива отличната възможност да се учи от най-добрите мениджъри в света“, каза Туре пред United Review.

Въпреки силните изяви на Бейли, Ман Юнайтед показва форма на приливи и отливи от старта на сезона във Висшата лига и в момента заема шесто място в класирането с 13 точки, на пет от лидера и градски противник Ман Сити (1.90 да стане шампион). „Червените дяволи“ не успяха да победят Стоук Сити у дома (1:1) в кръга преди международната пауза и имат само един успех в последните си четири мача от шампионата (2 поражения).

В предстоящия кръг селекцията на Жозе Моуриньо гостува на Ливърпул, като зрелището ще се проведе на 17-ти август. Три дни по-късно отборът домакинства на Фенербахче в Лига Европа.

Ставката затова Ман Юнайтед да спечели дербито на „Анфийлд“ е 3.60, а шансовете на радващия се на забележителна форма тим на Ливърпул да ликува с трите точки са оценени на 2.00. Вероятността Юнайтед да стигне само до реми срещу Фенербахче е оценена на 4.33.

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.