Турция – Иран – приятелски мач 28 май

Международната приятелска среща между  Турция -Иран  ще се проведе на 28 май (понеделник) от 21:15ч. българско време.  Иран са в отлична форма и искат да запазят такава последователност и на Basaksehir Fatih Terim Stadyumu в своя приятелски сблъсък с Турция. Това ще вдигне духа им преди старта на Световното първенство в Русия.

Коефициентът за победа на Турция е 2.10. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00. Коефициентът за победа на Иран е 4.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Турция – Иран: Статистика Н2Н двубои

  • Това ще бъде първият сблъсък между страните от последните години.
  • Иран изглежда е в по-добра форма в този момент и мачът е във важен момент за тях.
  • Турция се надява да използва домакинското предимство и да проправи своя път към историческата първа победа над съперника си.

Иран

Карлос Куйроз има отбор със силни играчи, от които да избере. Той запази повечето от играчите, които бяха част от квалификационните кръгове.

Младият Сардар Азмун е този, който ще наблюдаваме тук, след като отбеляза масивни 23 гола от 31 изяви. На пейката са Reza Ghoochannejhad и Karim Ansarifard.

Иран прогнозен стартов състав (4-1-4-1)

Beiranvand – Hajsafi, Hosseini, Pouraliganji, Rezaeian – Ezatolahi – Amiri, Ebrahimi, Jahanbakhsh, Dejagah – Azmoun.

Турция

Хакан Калханоглу е извън терена поради травма, докато Нури Сахин е пенсиониран от международни изяви.

Мирча Лучаску реши да не се обръща към Арда Туран, който не е играл международен мач след поражението срещу Исландия в квалификациите на 6 октомври 2017 г.

Мехмет Топал, Ченгиз Под и Юнус Мали биха могли да запълнят празнината в центъра.

Турция прогнозен стартов състав (4-2-3-1)

Бабакан – Калдирим, Айхан, Союнку, Озбайракли – Топал, Йокуслу – Под, Мали, Язичи – Тосун.

Прогноза

Иран са великолепни в защита и Турция ще има проблеми с това. На тях им липсва последователност. С под 2,5 гола бяха 6 от последните 10 мача на Иран, както и 4 от последните 7 на Турция у дома.

  • Двоен шанс – равен или победа за Иран
  • Под 2.5 гола

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365.

Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG