Удинезе – Беневенто, 10 декември

Двубоят между Удинезе – Беневенто ще се проведе на 10 декември (неделя) от 16:00 часа в среща от Серия А на Италия. Удинезе ще се стреми да избегне изненадващия резултат срещу Беневенто.

Коефициентът за победа на Удинезе e 1.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.20. Залози за това  Беневенто да победят се приемат със ставка 7.00.

Удинезе – Беневенто: Статистика за Н2Н двубои

Беневенто отбеляза пет пъти в последните си 6 мача
Удинезе загуби последните си два домакински мача (срещу Каляри и Наполи) – последният път, когато загубиха три домакински мача в Серия А, беше през септември 2015 г.
Беневенто допусна най-малко 2 гола в 6 от последните си 7 мача
Беневенто загуби последните си 7 гостувания

Прогноза

Беневенто все още се радва на резултата от мача си срещу Милан, тъй като това наистина беше огромна  изненада. Като се има предвид, че те вкараха срещу Лацио и Ювентус, че Удинезе не успя да запази чист лист в по-голямата част от домакинските си мачове, и че Беневенто изпрати три гола срещу Перуджа, то те  могат да отбележат гол тук.

Въпреки това, да спечелят срещу Удинезе може да бъде трудно. Удинезе очевидно трябва да бъде на върха на своята игра, за да избегне същите грешки като Милан.

Над 2.5 гола
Удинезе да победи

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG